logo

Schotland

21 Feb 2014

Whiskey wandeling

Vandaag zijn we gaan Whiskey wandelen met Annelies en haar vriend Jorryd en met Malin en haar vriend Christoffer. Jorryd had een hele route uitgestippeld, maar we zijn enkel naar Billy Bridges Bar, Wee Windaes, Robbie’s Drams en Treehouse geweest. Misschien dat we één van volgende dagen de rest nog gaan doen.

18 Feb 2014

Zwart-wit fotografie + Apple Winkel

De fotografieles van vandaag ging over schaduwen en textuur bij zwart-wit fotografie. Na een halve les zwart-wit foto’s te bespreken van andere fotografen, mochten we zelf op stap. De beste foto die we gemaakt hebben, gaan we over twee weken bespreken. Ik heb enkel texturen gefotografeerd, want schaduwen gingen niet goed omdat het bewolkt was.

Na de les ben ik direct vertrokken naar Glasgow, want ik had een afspraak gemaakt met de Apple-winkel. In Schotland is het blijkbaar niet zo dat je uw computer een hele tijd kwijt bent voor reparatie. Ze proberen die in de winkel zelf te maken, enkel wanneer ze stukken moeten bijbestellen ben je hem een tijdje kwijt. Na drie uur wachten, was mijn computer gemaakt. Ik moet binnen een paar weken nog wel eens terug, want ze hadden niet al de onderdelen op voorraad, maar ik kan tijdelijk wel verder met mijn computer.

16 Feb 2014

Laptop stuk

Na een week hard aan al mijn taken en projecten te werken (die ik nog moet maken voor mijn school in België), is vandaag mijn computer gecrashed. Vermoedelijk is de harde schijf stuk, dus ben ik al mijn gegevens kwijt. Ik heb nog wel een backup van de eerste week toen ik in Schotland zat, dus ben enkel de gegevens kwijt van de laatste weken. Ik ga proberen om deze zo snel mogelijk te repareren, want ik moet deze week één van mijn projecten af hebben.

13 Feb 2014

Gameboy Feest Union en Furrys

We zijn deze avond naar een Gameboy feest in de Union geweest. De Union is een café op onze campus. Bepaalde avonden in de week worden er hier evenementen georganiseerd. Vandaag was het een feestje met Gameboy-muziek. De muziek was redelijk slecht, maar wel grappig.

Na een bepaalde tijd ben ik samen met Daryn, Manny, Tommy en David naar Furrys geweest. Furrys is een club in Ayr. In België ga ik nooit naar Clubs, maar in Schotland doet blijkbaar iedereen dat omdat de pubs vroeger sluiten. Maar eigenlijk was het wel nog kei plezant, het was meer wat te vergelijken met een café in België waar je ook kan dansen. En waar ook een fotograaf rondloopt.

11 Feb 2014

Gratis pizza en wijn

De organisatie van ons verblijf organiseerde vandaag een pizza en wijn feestje. Dit hield in dat we tussen 5pm en 7pm gratis pizza en wijn konden krijgen in de gemeenschappelijke ruimte van het gebouw. Er was uiteraard heel veel volk aanwezig. Leuk initiatief. 😀