logo

Dag 17: Terug naar huis

Vandaag was het onze laatste dag in Sri Lanka. Morgen vertrekken we jammer genoeg al terug naar ons koude België landje. Jaja, we gaan het hier missen!

We hebben onze dag nog goed gebruikt om uit te slapen, te rusten, souveniers te kopen en wat te zwemmen.

s’ Avonds zijn we iets gaan eten met onze goede vriend Mohamed in een locaal restaurantje. We wilde op deze manier afscheid nemen van onze fantastische taxichaufeur die bijna de volledige reis bij ons was. Ook hem zullen we heel hard missen. Na het eten heeft hij Stef met de Tuk Tuk leren rijden.

5 thoughts on “Dag 17: Terug naar huis”

  1. Hoi, hoi, Zoals jullie aan de reacties gezien hebben heb ik deze blok zeer goed gevolgd, Feena mag naar haar grootouders worden gebracht, wij gaan daar ook zijn en rijden dan nog terug naar zee. Tot zondag Feena X

  2. We zijn blij om Aline op de foto te zien! Het lijkt idd op een fantastische reis. Al moet ik toegeven dat het naleven van jullie reis me niet steeds makkelijk viel: De koude, wilde kokosnoten en beren, bergen met foute gidsen, surfen, safari, wat ziek van het eten (ik had geen rot ei)….liep niet van een leien dakje. Vreemde snuiters ontmoeten en een slaappauze ipv een duik in de waterval, dat was dan weer makkelijker.
    Aline, jij gaat nog even naar de mama. Ik hoop dat je me toch snel even wil bellen? Ik heb je gemist! Groetjes, papa

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *