logo

Fotoshoot huisdier

Leuk dat je mogelijks interesse hebt in een fotoshoot! Hier staat de unieke band tussen jou en je huisdier centraal, en we leggen ook graag andere bijzondere momenten vast, zoals de band tussen dier en kind, jouw huisdier alleen, of meerdere dieren binnen het gezin. Onze fotosessies zijn ongecompliceerd en spontaan, gericht op het vastleggen van de essentie van jullie connecties. Jouw huisdier is meer dan een metgezel; het is een vriend, en wij leggen deze speciale relaties graag vast op een authentieke manier. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om een kunstwerk daarvan aan de muur te hebben hangen!

Ontdek onze tarieven en vind antwoorden op veelgestelde vragen om samen blijvende herinneringen te creëren. Scrol naar beneden voor alle details over hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

WERKWIJZE SHOOT

Kennismaking via Zoom

Zodra je hebt besloten om met ons samen te werken, plannen we een Zoom-meeting in. Dit is het perfecte moment om jullie wensen te bespreken. We willen alles weten over de persoonlijkheden van jullie honden, hun favoriete activiteiten en eventuele specifieke details die belangrijk zijn. Samen zullen we ook bepalen welk type foto's jullie voor ogen hebben, bijvoorbeeld als aanvulling op jullie muurdecoratie. We zullen zelfs nadenken over kleurenpaletten die passen bij jullie interieur.

De Fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot is het tijd om te schitteren! We nemen ruim de tijd om verschillende foto's te maken, waarbij jullie af en toe een sneak peek kunnen krijgen op de camera. Het is een ontspannen en gezellige sessie zonder tijdsdruk, zodat we de ware persoonlijkheid van jullie harige vrienden kunnen vastleggen.

 

Fotoselectie en Nabewerking

Na de fotosessie selecteer ik zorgvuldig de mooiste onbewerkte foto's die aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Deze foto's worden gepresenteerd in een online galerij, waaruit jullie zelf een persoonlijke selectie kunnen maken. Zodra jullie keuzes zijn gemaakt, begin ik met de nabewerking. Elke foto wordt individueel behandeld om de hoogste kwaliteit te garanderen en de unieke band tussen jullie en jullie honden vast te leggen.

TARIEVEN

Basis pakket
Basis pakket

€185 (incl BTW)

 • 4 bewerkte foto’s (in hoge resolutie voor eigengebruik en in webformaat met logo voor gebruik op sociale media)
 • Op locatie in natuurlijk licht of in studio
 • Portret- en actiefoto’s mogelijk
 • Baasjes kunnen mee op de foto
 • Digitale download (via WeTransfer)
 • Persoonlijke fotogalerij waaruit je zelfeen selectie mag maken
 • Mogelijk om extra foto’s bij te bestellen(€25 per foto)
Meest gekozen
Meest gekozen

€220 (incl BTW)

 • 6 bewerkte foto’s (in hoge resolutie voor eigengebruik en in webformaat met logo voor gebruik op sociale media)
 • Meerdere honden mogelijk
 • Baasjes kunnen mee op de foto
 • Op locatie in natuurlijk licht of in studio
 • Portret- en actiefoto’s mogelijk
 • Digitale download (via WeTransfer)
 • Persoonlijke fotogalerij waaruit je zelfeen selectie mag maken
 • Mogelijk om extra foto’s bij te bestellen(€25 per foto)
Maxi pakket
Maxi pakket

€300 (incl BTW)

 • 10 bewerkte foto’s (in hoge resolutie voor eigengebruik en in webformaat met logo voor gebruik op sociale media)
 • Meerdere honden mogelijk
 • Baasjes kunnen mee op de foto
 • Op locatie in natuurlijk licht of in studio
 • Portret- en actiefoto’s mogelijk
 • Digitale download (via WeTransfer)
 • Persoonlijke fotogalerij waaruit je zelfeen selectie mag maken
 • Mogelijk om extra foto’s bij te bestellen(€25 per foto)

VEELGESTELDE VRAGEN

Doe je ook fotoshoots met kinderen?

Zeker! Mijn website straalt nu voornamelijk hondenfotografie uit, maar ik ben van plan om ook kinderen met huisdieren meer te belichten. Je kunt nu al een shoot boeken voor je kind tegen dezelfde prijzen.

Kan ik ook samen met mijn dier op de foto?

Absoluut! De band tussen jou en je huisdier is prachtig om vast te leggen. Maak je geen zorgen als je nog nooit voor de camera hebt gestaan; ik begeleid je graag tijdens de fotosessie.

Hoe lang duurt een fotosessie?

Er is geen strikte tijdslimiet op een fotosessie. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 uur, maar ik neem de tijd die nodig is. Ik stem me af op de behoeften van de hond en ga niet langer door dan nodig.

Waar vindt de fotosessie plaats?

In de regio Heist-op-den-Berg/Herentals/Herenthout ken ik prachtige plekjes. Maar ik sta open voor suggesties en fotografeer door heel België en deels Nederland. Voor locaties binnen 30 km van Heist-op-den-Berg reken ik geen vervoerskosten.

Kan ik iemand meenemen tijdens de shoot?

Natuurlijk! Extra handen zijn altijd welkom.

Mijn hond is altijd in beweging, heeft dat invloed op de fotosessie?

Nee, absoluut niet. De meeste honden zijn beweeglijk, en dat is helemaal oké. Mijn camera is snel en ik ben ervaren in het vastleggen van dynamische momenten.

Mijn hond kan niet los, is dat een probleem?

Zeker niet. Ik heb altijd een lijntje bij me waarmee we de hond vast kunnen doen. Als je eigen riem dun genoeg is, kan die ook gewoon gebruikt worden; achteraf werk ik die weg in Photoshop.

Wat voor kleding moet ik aan?

Kies bij voorkeur rustige en effen kleuren. Pastel, aardetinten, bordeaux of zwart passen het best bij de natuur. Neem gerust meerdere kledingstukken mee voor variatie in de foto’s.

Kunnen er meerdere dieren binnen een fotosessie?

Absoluut! Het hangt allemaal af van de dieren zelf. Mocht het niet praktisch zijn, dan fotograferen we ze gewoon apart en voegen we de beelden later samen met behulp van Photoshop. Je zult achteraf zelfs niet merken dat er bewerking heeft plaatsgevonden.

Hoe en wanneer vindt de betaling plaats?

Na boeking vraag ik een voorschot van 20%. Het resterende bedrag mag na de shoot worden betaald, wanneer je je favoriete foto’s hebt gekozen.

Wat gebeurt er bij slechte weersomstandigheden?

Geen zorgen! Ik houd altijd twee data beschikbaar. Als het weer niet meewerkt, verschuiven we de fotosessie naar de tweede datum.

Fotografeer je ook andere dieren dan alleen honden?

Zeker weten! Ik verwelkom alle dieren voor mijn lens. Katten, konijnen, paarden, koeien, en zelfs kippen zijn al eerder door mij vastgelegd.

Ik zou graag mooie foto's van mijn kat hebben, maar ze kan niet op verplaatsing. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet. De meeste katten kunnen zelfs niet op verplaatsing. Daarom vinden katten shoots meestal bij de eigenaar thuis plaats.

Is het mogelijk om een cadeaubon te kopen?

Jazeker! Een fotoshoot cadeau doen is geweldig. Je kunt een cadeaubon aanschaffen via het contactformulier.

Lever je onbewerkte foto's af?

Nee, je ontvangt enkel de bewerkte foto's die je uit de galerij gekozen hebt.