logo

Werkwijze shoot

WERKWIJZE SHOOT

1. Fotoshoot vastleggen

Je kan jouw shoot inplannen door het boekingsformulier in te vullen. Na het invullen hier van contacteer ik jullie voor een datum vast te leggen. Hierna ontvangt u van mij een boekingsbevestiging en dient er een voorschot van 30% betaald te worden. Pas daarna is de boeking definitief.

2. De voorbereiding

Ter voorbereiding stem ik met jou af wat jouw verwachtingen van de shoot zijn. Misschien heb je een voorkeur voor een locatie. Wil je zeker een actiefoto erbij. Of wil je ook graag samen met je huisdier bij op de foto. Ook geef ik je tijdens dit gesprek enkele tips & tricks mee die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kleding, enz.

3. Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot gaan we een ontspannende wandeling maken. Het eerste kwartier gaan we nog niet fotograferen. Zo kan je hondje aan mij wennen en al volledig ontspannen voordat de shoot begint.

Daarna zullen we op bepaalde plaatsen een stop maken om enkele foto's te maken. Er is geen tijdsdruk, ik neem alle tijd die nodig is om een ontspannen sfeer te behouden. Ook zal ik jullie waar nodig begeleiden bij het poseren, om de perfecte pose te bekomen.

4. Aflevering foto's

Na de fotoshoot houden we contact. Ten laatste 3 dagen na de shoot ontvang je een link naar je persoonlijke galerij. Hier kan je jouw favoriete foto's selecteren en bestellen. Binnen de 30 dagen ontvang je alle foto's digitaal via WeTransfer.

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn hond kan niet los. Is dat een probleem?

Nee, absoluut niet. Ik heb altijd een showlijntje bij. Deze kan ik achteraf volledig wegwerken in Photoshop. Zo zal deze op de foto niet zichtbaar zijn.

Wat gebeurd er bij slecht weer?

Na het boeken van de shoot zal ik je contacteren voor een datum vast te leggen. We leggen dan ook een reservedatum vast. Indien het slecht weer is, zal de shoot worden verzet naar de reservedatum. Als het op de reservedatum ook slecht weer is, dan plannen we samen een nieuwe datum.

Moet mijn hond truckjes kunnen voor de shoot?

Nee absoluut niet. Je hond moet niets kunnen.

Doet u ook studiofotografie?

Nee, momenteel fotografeer ik enkel in daglicht. Maar binnenkort (vermoedelijk vanaf mei) komt deze optie er wel bij.

Ik zou graag mooie foto's van mijn kat hebben, maar ze kan niet op verplaatsing. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet. De meeste katten kunnen zelfs niet op verplaatsing. Daarom vinden katten shoots meestal bij de eigenaar thuis plaats.

Hoe ver op voorhand moet ik de shoot vastleggen?

Dat hangt van periode tot periode af. In de zomer en de herfst is het drukker. Als je echt zeker wil zijn, best 2 maand op voorhand.

Verkoop jij ook cadeaubons?

Jazeker! Heel leuk zelfs om iemand cadeau te doen. Je kan een cadeaubon aankopen via het contactformulier.

Ik zou graag een shoot doen met mijn hond, mij hij is hyperactief, angstig, ... . Kan dat dan wel?

Ja dat is zeker geen probleem. Ik neem alle tijd die hij/zij nodig heeft.