logo

Kind en huisdier

Wat leuk dat je overweegt om een fotoshoot te plannen van je kind samen met zijn/haar favoriete huisdier! Bij ons draait alles om het vastleggen van bijzondere momenten en het creëren van blijvende herinneringen.

Onze fotoshoots zijn ontspannen en speels, en we nemen graag de tijd om ervoor te zorgen dat zowel jij als je kind zich op hun gemak voelen. Er is geen haast en geen druk; we willen gewoon dat iedereen plezier heeft en geniet van het moment.

We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om een kind en een huisdier samen op de foto te krijgen, maar maak je geen zorgen! Zelfs als het niet mogelijk is om ze samen op de foto te krijgen tijdens de shoot, kunnen we met behulp van photoshop toch een prachtig beeld creëren waarin het lijkt alsof ze samen zijn gefotografeerd.

Dus, als je droomt van prachtige foto's waarin de speciale band tussen je kind en hun huisdier tot leven komt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontdek onze tarieven en vind antwoorden op veelgestelde vragen om samen blijvende herinneringen te creëren. Scrol naar beneden voor alle details over hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

Title of the image box

WERKWIJZE SHOOT

Kennismaking via Zoom

Zodra je hebt besloten om met ons samen te werken, plannen we een Zoom-meeting in waarin we kennismaken. We bespreken dan ook jouw wensen en stellen een geschikte locatie en datum vast. Dit is het perfecte moment om alles te bespreken. We willen graag meer weten over de interesses van je kind, zijn/haar favoriete spelletjes en natuurlijk ook over het geliefde huisdier dat een speciale betekenis zal hebben tijdens deze bijzondere fotosessie. Op basis van deze informatie kan ik de shoot tot in de kleinste details voorbereiden

De Fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot is het tijd om te schitteren! We nemen ruim de tijd om verschillende foto's te maken, waarbij jullie af en toe een sneak peek kunnen krijgen op de camera. Het is een ontspannen en gezellige sessie zonder tijdsdruk. We zorgen ervoor dat het een leuke en onvergetelijke fotosessie wordt.

Fotoselectie en Nabewerking

Na de fotosessie selecteer ik zorgvuldig de mooiste onbewerkte foto's die aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Deze foto's worden gepresenteerd in een online galerij, waaruit jullie zelf een persoonlijke selectie kunnen maken. Zodra jullie keuzes zijn gemaakt, begin ik met de nabewerking. Elke foto wordt individueel behandeld om de hoogste kwaliteit te garanderen.

TARIEVEN

Basis
Basis

€220 (incl BTW)

 • 6 bewerkte foto’s (in hoge resolutie voor eigen gebruik en in webformaat met logo voor gebruik op sociale media)
 • Foto's met ouders, broer en/of zus mogelijk
 • Op locatie in natuurlijk licht of in studio
 • Digitale download (via WeTransfer)
 • Persoonlijke fotogalerij waaruit je zelf een selectie mag maken
 • Mogelijk om extra foto’s bij te bestellen(€25 per foto)
 • Item
Deluxe
Deluxe

€300 (incl BTW)

 • 10 bewerkte foto’s (in hoge resolutie voor eigen gebruik en in webformaat met logo voor gebruik op sociale media)
 • Foto's met ouders, broer en/of zus mogelijk
 • Op locatie in natuurlijk licht of in studio
 • Digitale download (via WeTransfer)
 • Persoonlijke fotogalerij waaruit je zelf een selectie mag maken
 • Mogelijk om extra foto’s bij te bestellen (€25 per foto)
Premium
Premium

€390 (incl BTW)

 • 15 bewerkte foto’s (in hoge resolutie voor eigen gebruik en in webformaat met logo voor gebruik op sociale media)
 • Foto's met ouders, broer en/of zus mogelijk
 • Op locatie in natuurlijk licht of in studio
 • Digitale download (via WeTransfer)
 • Persoonlijke fotogalerij waaruit je zelf een selectie mag maken
 • Mogelijk om extra foto’s bij te bestellen (€25 per foto)

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt een fotosessie?

Er is geen strikte tijdslimiet op een fotosessie. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 uur, maar ik neem de tijd die nodig is. Ik stem me af op de behoeften van het kind en het dier en ga niet langer door dan nodig.

Waar vindt de fotosessie plaats?

In de regio Heist-op-den-Berg/Herentals/Herenthout ken ik prachtige plekjes. Maar ik sta open voor suggesties en fotografeer door heel België en deels Nederland. Voor locaties binnen 20 km van Heist-op-den-Berg reken ik geen vervoerskosten.

Kan ik iemand meenemen tijdens de shoot?

Natuurlijk! Extra handen zijn altijd welkom.

Ik ben bang dat het niet gaat lukken om mijn kind naast zijn of haar huisdier te laten poseren. Zijn daar oplossingen voor?

Geen zorgen! Veiligheid staat voorop. In dat geval kunnen we aparte foto's maken van het kind en het dier, en ik kan ze later samenvoegen met behulp van Photoshop. Op die manier lijkt het alsof de foto in één keer is genomen.

Ik wil graag mijn hond, kat of paard mee op de foto, maar deze kunnen niet loslopen. Is dat een probleem?

Zeker niet. Ik heb altijd een lijntje bij me waarmee we de hond vast kunnen doen. Voor paarden een fotohalster. Achteraf werk ik die weg in Photoshop. Voor katten gebruiken we een harnas (deze moet daar wel aan gewend zijn).

Hoe en wanneer vindt de betaling plaats?

Na boeking vraag ik een voorschot van 20%. Het resterende bedrag mag na de shoot worden betaald, wanneer je je favoriete foto’s hebt gekozen.

Wat gebeurt er bij slechte weersomstandigheden?

Geen zorgen! Ik houd altijd twee data beschikbaar. Als het weer niet meewerkt, verschuiven we de fotosessie naar de tweede datum.

Welke huisdieren komen in aanmerking?

Ik verwelkom alle dieren voor mijn lens. Katten, konijnen, paarden, koeien, en zelfs kippen zijn al eerder door mij vastgelegd.

Lever je onbewerkte foto's af?

Nee, je ontvangt enkel de bewerkte foto's die je uit de galerij gekozen hebt.